hoofd behandelprogramma Emerhese Amersfoort

Functieomschrijving:
In verband met pensionering van het hoofd behandelprogramma Emerhese Amersfoort zoeken wij een klinisch psycholoog voor de polikliniek.

Als hoofd behandelprogramma geef je samen met het hoofd bedrijfsvoering duaal leiding aan het multidisciplinair behandelteam van onze polikliniek. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en de resultaten van de zorgeenheid.  Met het hoofd behandelprogramma van de deeltijdbehandeling, de kliniek volwassenen en de kliniek jongvolwassenen werk je nauw samen in de afstemming van het behandelaanbod. Daarbij is er samenwerking met het team in Almere.  
Naast het leidinggeven lever je in het multidisciplinair team voor een deel van je uren een bijdrage aan de behandeling van patiënten.

Voor een optimaal afgestemd zorgaanbod voor patiënten met een autismespectrumstoornis zien wij in de samenwerking met netwerkpartners, evenals in het aangaan van nieuwe en het onderhouden van bestaande samenwerkingsverbanden, een belangrijke opdracht. Daarin heb je een ambassadeursfunctie en kan je Emerhese meenemen in de ontwikkelingen en vertegenwoordigen in het netwerk van zorgaanbieders, gemeenten en zorgverzekeraars. Dit doe je samen met directie, collegae en management.
—————————————————–

Functie-eisen:

  • je bent een geregistreerde klinisch psycholoog die affiniteit heeft met een organisatie die zich verder wil ontwikkelen tot een moderne, specialistische topvoorziening;
  • je hebt belangstelling voor beleidsmatige aspecten, zoals het mede ontwikkelen van nieuwe concepten in samenwerking met ketenpartners;
  • je bent een enthousiaste en stevige professional die in staat is de integratie van het behandelproces adequaat te initiëren en te begeleiden.

—————————————————–

Arbeidsvoorwaarden:
Emerhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. En verder:

  • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 75 (minimaal € 4.741,- en maximaal € 7.479,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een werkplek met enthousiaste en op ontwikkeling gerichte collega's;
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

—————————————————–

Over SymforaMeander:
Emerhese is onderdeel van GGz Centraal, een organisatie in het midden van het land voor specialistische geestelijke gezondheidszorg, voor alle leeftijden. Binnen GGz Centraal is Emerhese het autisme expertisecentrum, onderdeel van de RVZe Fornhese (Kinder- & Jeugdpsychiatrie) – Emerhese. 
Emerhese bestaat uit een polikliniek, deeltijdbehandeling en een klinisch behandelcentrum in Amersfoort en een polikliniek gevestigd in Almere. Volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis kunnen worden aangemeld voor specialistische diagnostiek en behandeling.

Onze behandelaren werken samen in multidisciplinair teamverband en er wordt samengewerkt met ketenpartners. Emerhese is volop in ontwikkeling, zowel behandelinhoudelijk als op het vlak van samenwerking in het netwerk met andere zorgaanbieders alsook met scholen. Wij hebben de ambitie ons expertisecentrum verder door te ontwikkelen in behandelaanbod en ook de mogelijkheden te onderzoeken tot uitbreiding van locaties in samenwerking met andere zorgaanbieders.
—————————————————–

Meer informatie:
Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature hoofd behandelprogramma / klinisch psycholoog graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Matthijs Bogaerts (directeur behandelzaken RVZe Fornhese – Emerhese) bereikbaar via telefoonnummer 06-20345837 of Elly Visser (hoofd bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer 06-20957722.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
—————————————————–

Vacaturenummer: 18/256/44181
sluitingsdatum vacature:
 05-02-2019
soort contract: Onbepaalde tijd
contractduur: 5
ervaring (jaren): 3
—————————————————–

> Solliciteren

—————————————————–

2019-02-01T21:05:58+00:00vacatures|