klinisch psycholoog programma persoonlijkheidsstoornissen en psychodiagnostiek

36 uur per week

Functieomschrijving:
Als klinisch psycholoog / psychotherapeut in Meerzicht en in het ziekenhuis van Lelystad kun je verwachten dat je een gevarieerde functie treft. De werkomgeving is sterk groeiende en ontwikkelt zich voortdurend. Hierbij krijg jij de ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Werken binnen onze regio betekent dat je volop je innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening er toe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten.

Naast het werken in het team persoonlijkheidsstoornissen ben je ook degene die psychodiagnostiek in Lelystad in het ziekenhuis verder op de kaart zet. Je hebt daarvoor contacten met de specialisten in het ziekenhuis om aanvragen voor o.a. NPO’s te genereren.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, psychotherapeuten, GZ psychologen, SPV-en, verpleegkundigen en vaktherapeuten. Waarbij jij verantwoordelijk bent voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Je werkt deeltijd en ambulant. Daarnaast geef je supervisie aan psychologen en artsen in opleiding tot specialist. Tevens stuur je uitvoerend behandelaars op het niveau van het behandelplan inhoudelijk aan. Je hebt een rol in de evaluatie van het beleid van het behandelprogramma.
Je werkt samen in een team met alle disciplines en denkt mee over de ontwikkeling van de zorglijnen binnen de RVZe Flevoland.
—————————————————–

Functie-eisen:

  • een BIG registratie als klinisch psycholoog met, bij voorkeur een specialisatie in de groepspsychotherapie, MBT, schematherapie en/of systeemtherapie;
  • bij voorkeur ben je supervisor bij een specialistische vereniging voor psychotherpapie (bijv NVP).

Jouw profiel:
Naast ervaring met het werken met volwassenen heb je ook ervaring met het werken met jongvolwassenen. Je hebt kennis en ervaring met het werken met psychiatrische patiënten. Je beschikt over een flexibele instelling, bent transparant in je (be-) handelen en gericht op samenwerking. Je hebt ervaring, interesse en deskundigheid in het onderzoek en de diverse behandelmogelijkheden van de genoemde stoornissen. Je bent flexibel en enthousiast en weet dit over te brengen op anderen. Je bent innovatief,  je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent gericht op samenwerken. Verder ben je op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied en gericht op het bijhouden daarvan door bijscholing.
—————————————————–

Arbeidsvoorwaarden:

  • een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd;
  • een parttime/fulltime contract voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.902,-  en maximaal € 6.090,-  bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, meer hierover kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen aan en vergoeden de kosten.

—————————————————–

Over SymforaMeander:
GGz Centraal Meerzicht in Lelystad heeft een breed behandelaanbod voor volwassenen en ouderen. Naast ambulante behandeling heeft Meerzicht ook klinische opname voor acute psychiatrie.

Samen met andere organisaties creëren wij een evenwicht tussen zorg aan huis en zorg in de kliniek doordat wij naast ambulante behandeling, ook psychiatrische intensieve thuiszorg, dagbehandeling en klinische opname aanbieden. Meerzicht biedt zorg op maat. De behandeling varieert van kortdurende tot langdurende zorg en van individuele therapie tot groepstherapie.

Wij beschikken over expertise in de behandeling van veel verschillende doelgroepen, we hebben een 24-uurs psychiatrische crisisdienst en een opnamekliniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij complexe problematiek kunnen behandelen.

Meer informatie over GGz Centraal en de regio Flevoland vind je op www.ggzcentraal.nl
—————————————————–

Meer informatie:
Wij zien je digitale sollicitatie voor de vacature programma persoonlijkheidsstoornissen en psychodiagnostiek graag tegemoet.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met de heer F. Liefferink, directeur bedrijfsvoering 06-10867477 en/of mevrouw S. van der Wouden, directeur behandelzaken 06-83621240 of Cri-Cri Gouw (teamleider) 06 83219607.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
—————————————————–

Vacaturenummer: 17/387
sluitingsdatum vacature:
 
soort contract: Onbepaalde tijd
contractduur: 5
ervaring (jaren): 4
—————————————————–

> Solliciteren

—————————————————–

2019-02-01T21:05:58+00:00vacatures|