Patienten

Patienten2018-09-26T09:31:27+00:00

Op deze pagina vindt u informatie die voor u van belang is als u patiënt bent bij SymforaMeander.

Afspraak

Wilt u een afspraak maken, verzetten of afzeggen? Bel het algemene nummer, telefoon 033-8508400.

Herhaalrecept

Een recept vraagt u aan tijdens de afspraak die u heeft met uw arts. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u telefonisch een herhaalrecept aanvragen. Momenteel is het niet mogelijk om digitaal een herhaalrecept aan te vragen.

Huisregels

Om het samenleven, de leefbaarheid en de beheersbaarheid van de afdeling te waarborgen, hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Deze hangen in de slaapkamers en de huiskamers. Wij verwachten van u dat u zich houdt aan gemaakte afspraken en dat mag u van ons ook verwachten.

Opname

Alle informatie over een opname bij SymforaMeander kunt u lezen in onze brochure.

Behalve kleding, toiletartikelen en nachtgoed is het raadzaam niet teveel mee te nemen. Sieraden en kostbaarheden kunt u beter thuislaten. Ook is het verstandig geen grote geldbedragen mee te nemen. SymforaMeander is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen.

Kosten behandeling

De behandeling die u bij ons krijgt, is specialistische GGZ zorg. Dit betekent dat uw behandeling, na aftrek van uw eigen risico, voor 100% door uw verzekeraar wordt vergoed als wij een contract hebben afgesloten met uw verzekeraar. Wij hebben met alle verzekeraars een contract afgesloten. > voor meer informatie
Voor overige vragen over de kosten van uw behandeling, kunt u contact opnemen met uw verzekeraar.

Faciliteiten

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Meander Medisch Centrum. Zo zijn er in de Laan een aantal winkels gevestigd: een Ako-boekhandel, een bloemenzaak, een kapper/pedicure en zaak voor medische hulpmiddelen. Bij de hoofdentree is het KinderPark Meander te vinden, waar kinderen van 1-6 jaar tijdens uw afspraak kunnen spelen. Verder zijn er een restaurant en koffiecorner. In het hele gebouw is Wi-Fi. Heeft u post, dan kunt u die deponeren in de brievenbus voor het ziekenhuis.

Geneesmiddelen

Gaat u op reis en neemt u medicijnen mee, dan moet u hiervoor een verklaring aanvragen. > Voor informatie