psychiater FACT stad Amersfoort

24 uur per week

Functieomschrijving:
Jij ziet als behandelaar altijd mogelijkheden voor efficiënte behandeling. Help de patiënt met jouw deskundigheid op weg naar herstel.
Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met collega-psychiaters, AIOS’en, klinisch- en GZ psychologen, VS’en, SPV’ers en verpleegkundigen.
 
Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en diverse vormen van groeps- en individuele therapie, doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en geef je psychotherapie en farmacotherapie.
 
Je bent een toegankelijke teamspeler, die ruimte maakt voor overleg. Bijvoorbeeld als andere medewerkers vragen hebben over een behandeling. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname aan en aansturen van (verbeter)projecten kan onderdeel uitmaken jouw werk.
 
Je zet jouw expertise en creativiteit graag in om obstakels te overwinnen. We staan zeer open voor ideeën om organisatie, processen en procedures verder te optimaliseren. Er is dus alle ruimte om jouw professionele en persoonlijke visie in te brengen.
 
Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor onze regio.
 
De werkomgeving wordt gekenmerkt door korte lijnen en intercollegiaal overleg. Ons FACT-team is gevestigd in het mooie en gezellige centrum van Amersfoort en bestaat uit een leuke diversiteit aan persoonlijkheden en leeftijden.
—————————————————–

Functie-eisen:

 • je bent psychiater, BIG-geregistreerd en ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
 • heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? En wil je je specialiseren in de FACT-methodiek? Ook dan gaan we graag met je in gesprek;
 • je bent geïnteresseerd in de ontwikkeling van de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek;
 • je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • je werkt pragmatisch en bent resultaatgericht;
 • je bent flexibel en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband;
 • ervaring met EMDR , schema- therapie en CGT is een pré.

 
Je voelt je thuis in een organisatie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief en ondernemen, hebt gevoel voor humor en een groot relativeringsvermogen.
—————————————————–

Arbeidsvoorwaarden:

 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 16 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
 • het salaris is conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal;
 • diensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.

—————————————————–

Over SymforaMeander:

Het behandelprogramma Sociale Psychiatrie biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc.). We doen dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij, krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

—————————————————–

Meer informatie:
Nieuwsgierig geworden naar deze vacature van psychiater FACT Stadskern en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nienke van den Boogaard (hoofd bedrijfsvoering) op telefoonnummer 06-12147895.

Wil je direct solliciteren, stuur dan via het sollicitatieformulier je cv en brief met motivatie.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
—————————————————–

Vacaturenummer: 19/17/152A
sluitingsdatum vacature:
 15-02-2019
soort contract: Onbepaalde tijd
contractduur: 5
ervaring (jaren): 3
—————————————————–

> Solliciteren

—————————————————–

2019-02-01T21:05:58+00:00vacatures|