verpleegkundig specialist GGZ High Care

Functieomschrijving:
Wil jij als verpleegkundig specialist meewerken aan de behandeling van mensen in acute psychiatrische nood volgens de allernieuwste inzichten? En ben jij een pionier in het uitwerken van nieuwe concepten? Dan is de vacature van verpleegkundig specialist, specialistische GGZ Amersfoort bij de Kliniek Intensieve Psychiatrie/High Care zeker wat voor jou!

Algemene speerpunten binnen de kliniek zijn de ontwikkeling van de High Intensieve Care zorg-unit, uitrollen van de bovenregionale afdeling Intensieve Psychiatrie, het terugdringen van dwang en drang, het ontmoedigen van middelenmisbruik en het aanbieden van een passend aanbod aan dagbesteding. Als kernwaarde van onze dienstverlening staan we voor herstel ondersteunende en gastvrije zorg.

De functie van verpleegkundig specialist is al enige tijd onderdeel van de formatie. Samen met je collega verpleegkundig specialist, de A(N)IOS, de psychiaters en de GZ-psycholoog vorm je de behandelstaf. Je stemt als verpleegkundig specialist in de behandelstaf goed af welke werkzaamheden je doet zodat competenties adequaat en optimaal worden ingezet.

Je bent betrokken bij het vormgeven en positioneren van de verpleegkundig specialist als behandelaar, innovator en coach en speelt een actieve rol in het terugdringen van dwang en drang, het ontwikkelen van herstel ondersteunende zorg en het de-escalerend werken. Je verleent zelfstandig complexe zorg aan cliënten en verricht intakes, doet onderzoek, stelt een werkdiagnose en werkt een concept behandelplan uit.

Verder zorg je voor continuïteit, controle en evaluatie van onderzoek en behandeling in een multidisciplinair samenwerkingsverband. Daarnaast verricht je binnen het vastgestelde kader medicamenteuze interventies en somatisch onderzoek. 
Ervaring binnen de verslavingszorg heeft dan ook onze voorkeur. Bij steeds meer cliënten is immers niet alleen sprake van psychiatrische maar ook van verslavingsproblematiek. Je levert ook een bijdrage aan deskundigheidsbevordering en het ontwikkelen van nieuwe zorg.

Als verpleegkundig specialist binnen GGz Centraal kun je meedraaien in de crisisdiensten buiten kantoortijden, mits je in bezit bent van rijbewijs B.
—————————————————–

Functie-eisen:

  • je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ en je bent BIG (art. 14) geregistreerd;
  • je hebt bij voorkeur affiniteit met werkwijze High & Intensive Care (HIC);
  • je bent bekend met Herstel Ondersteunende Zorg;
  • je hebt expertise in omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.

—————————————————–

Arbeidsvoorwaarden:

  •  wij bieden een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd; 
  •  het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.793,- en maximaal € 4.355,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  •  het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
  •  wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

—————————————————–

Over SymforaMeander:
Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.
Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal. www.ggzcentraal.nl

High Care is gevestigd in het gebouw Kastanjehof en omvat vier specialistische behandelprogramma’s met ieder een specifieke expertise, te weten: Kliniek voor Intensieve Psychiatrie, Sociale psychiatrie opname, Acute Psychiatrie en samenwerking met de Voorde, de Forensische Psychiatrie.

De kliniek Intensieve Psychiatrie is een bovenregionale afdeling voor de zeer complexe doelgroep patiënten, die zowel intensieve zorg, qua behandeling en diagnostiek, als z.n. beveiliging vragen. We anticiperen hiermee op de nieuwe wet WFz en hebben een functie in de opschaling van zorg vanuit de andere regio's.
 
—————————————————–

Meer informatie:
Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over de vacature verpleegkundig specialist, specialistische GGZ Amersfoort? Neem dan contact op met Liesbeth de Jong, verpleegkundig specialist, via telefoonnummer 06- 23783821 of met Peter Versteeg, hoofd bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06- 23288946.
Wil je direct solliciteren, stuur dan via het sollicitatieformulier je cv en brief met motivatie.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
—————————————————–

Vacaturenummer: 18/19/190A
sluitingsdatum vacature:
 13-02-2019
soort contract: Onbepaalde tijd
contractduur: 5
ervaring (jaren): 4
—————————————————–

> Solliciteren

—————————————————–

2019-02-01T21:05:58+00:00vacatures|